MARKNADSLEDANDE PÅ FORDONSTVÄTTAR OCH VATTENRENING

Om oss

När REVATEC startade sin verksamhet för tvätt av tunga fordon och rening av processvatten i slutet av 1970-talet var målet att ta en ledande position på marknaden och vara en drivande kraft inom branschens teknikutveckling.

Revatec

Tvättanläggningar för tunga fordon

Revatec konstruerar och monterar tvättanläggningar för tunga fordon. Ett svenskt familjeföretag med mångårig erfarenhet och kunnande. Vi skapar framtidens fordonstvätt redan idag.

Revatec har heltäckande lösningar på det mesta inom tvätt och rening. Vi levererar allt från mindre anläggningar till kompletta system för tvätt av tunga fordon.

Se mer om vilka produkter vi kan erbjuda, vår strävan efter en bättre miljö eller läs om de nöjda kunder som har valt REVATEC.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Maila oss

Därför ska du anlita oss!

Det finns många skäl till varför du ska välja Revatec. Här har vi valt ut några av de viktigaste anledningarna.

Vi konstruerar tvättanläggningar

Vi sätter stort värde i att erbjuda våra kunder de senaste lösningarna och använda de senaste programmen inom styr, mekanik och konstruktion.

Vi installerar fordonstvättar

Våra montageteam är rutinerade specialister med mångårig erfarenhet.

Vi underhåller fordonstvättar

Ett rikstäckande servicenät erbjuder våra kunder allt från veckotillsyn till akutservice. Hör gärna av er för information gällande serviceavtal.

Vi tänker på helheten

Enkelt att använda

Skräddarsydda konstruktioner

Vi har nöjda kunder

Vi ser till kundens behov

Vi tänker på miljön

Vad andra säger om oss

  • Revatec har varit en långsiktig samarbetspartner för KR-Trafik sedan tidigt 2000-tal, pålitlig utrustning, låga driftskostnader och en professionell serviceorganisation om något mot förmodan skulle haverera.

    Gunnar Sahlén – Ägare KR Trafik
  • Revatec erbjuder innovativa lösningar såväl på tekniksidan som finansieringsmässigt. Under 2014 har Revatec installerat fem, sex tvättanläggningar där Nobina kör trafik och vi är mycket nöjda.

    Jens Råsten – Fastighetschef Nobina Sverige AB
  • Revatec har installerat anläggningar till försvarsmakten som är världsledande inom funktion och teknik. Dessutom har installationen i Revinge gått som man förväntar sig inom militären – rätt sak på rätt plats i rätt tid…

    Tommy Magnusson – Projektledare Fortifikationsverket

Comments are closed.

Translate »