Centralsuganläggningar

Revatec är en ledande leverantör av högpresterande industridammsugare, centraldammsugare för industri och centralsuganläggningar. Våra produkter är kända för sin driftsäkerhet och totalekonomi.
Dammsugarna fungerar naturligtvis utmärkt som våtdammsugare och har ett undertryck på 230mbr.

Revatec levererar industridamsugare från 5,5kW upptill 4x22kW med 1-100 uttag varav upp till 20st i samtidig drift. Det finns även grovsopsug i rostfritt stål med rördimension upp till 300mm.
Så om du letar efter en driftsäker och totalekonomisk lösning för industristädning eller fordonsstädning, vänligen kontakta oss på Revatec.

Industridamsugare / Centralsuganläggning / Centraldamsugare monterad av revatec med hög kapacitet.

Avancerade centraldammsugare och centralsuganläggningar med hög driftsäkerhet och totalekonomi

Industridammsugare och centraldammsugarsystem – Effektiv avfallshantering inom industrin med anpassade uppsamlingskärl och egenutvecklad städutrustning för invändig städning av fordon.

Vårt centraldammsugarsystem är utvecklat för att effektivt hantera olika typer av avfall inom industri och fordonsvård. Det kan kompletteras med olika typer av uppsamlingskärl som är anpassade efter verksamhetens specifika krav och behov. Systemet samlar upp damm och skräp upp till pet flaskor i storlek beroende på utförande och leder det till ett centralt uppsamlingskärl, vilket gör det enklare att hantera och ta hand om avfallet.

Vi erbjuder även egenutvecklad städutrustning för invändig städning av fordon. Som standard för en tvätthall, har vi en vacuumalstrare på 15kW, föravskiljare och filtercyklon i rostfritt stål, rostfritt rörsystem med automatisk rörrensning och mjukstart samt anpassade slangar och munstycken. Dessa produkter är speciellt utvecklade för att hålla högsta kvalitet och prestanda, och är standard för en tvätthall.