Manuell tvättutrustning

Att installera manuell tvättutrustning i din tvätthall kan vara ett utmärkt komplement till din automatiska tvättmaskin. Genom att samarbeta med ett antal pumpleverantörer kan du bygga anpassade anläggningar helt efter dina önskemål.

Manuell Högtryck, skum och kem försvarsmakten

Högtryck

Högtrycksspolning med variabelt flöde och tryck. Detta innebär att du kan anpassa din utrustning för att passa just dina behov och förutsättningar.

Hetvatten

Hetvattentvättar är särskilt användbara för att avlägsna svår smuts som olja och klotter från fordon. Denna typ av utrustning kan vara ett värdefullt tillskott till din tvätthall.

kemlansar

Kempåläggning med blandningsutrustning är en annan möjlighet för manuell tvättutrustning. Med rätt kemikalier och blandning kan du uppnå optimala tvättresultat.

Skumlansar

Skumlansar med variabelt skumflöde och tryck. Detta innebär att du kan anpassa dina skumlansar för att passa just dina behov och förutsättningar, samtidigt som du erbjuder en överlägsen skumupplevelse för dina kunder.

Minskad förbrukning av kem och vatten

Genom att använda kem- och vattenåtervinning från oss kan du minska kemikalieanvändningen med upp till 75%. Detta innebär en betydande besparing för din verksamhet och en mer miljövänlig tvättlösning för dina kunder.