Om oss

Vår historia

Revatec grundades i slutet av 1970-talet med ambitionen att revolutionera fordonsvätts- och vattenreningssystem i Sverige. Genom åren har vi vuxit och förbättrat våra produkter och tjänster för att bli en ledande aktör inom branschen.

Vår vision och värderingar

Vi strävar efter att erbjuda miljövänliga, säkra och effektiva tvätt- och vattenreningssystem som uppfyller kundernas behov och förväntningar. Våra värderingar grundar sig i hållbarhet, kvalitet och kundnöjdhet.

våra team löser nästan allt

Vi konstruerar dina anläggningar

Vi sätter stort värde i att erbjuda våra kunder de senaste lösningarna och använda de senaste programmen inom styr, mekanik och konstruktion.

Vi installerar dina anläggningar

Våra montageteam är rutinerade specialister med mångårig erfarenhet.
Vilket gör att vi kan byta ut befinting utrustning med minimala avbrott.

Vi underhåller dina anläggningar

Vi sätter stort värde i att erbjuda våra kunder de senaste lösningarna och använda de senaste inom styr, mekanik och konstruktion.

Därför ska du anlita oss!​

Fordonstvättar

Revatec lägger stor vikt vid att erbjuda högkvalitativa och säkra tvättlösningar. Våra fordonstvättar är byggda med robusta material och avancerade tekniker för att garantera en optimal tvättupplevelse.

Vattenrening

Vattenrening är en viktig aspekt av våra fordonstvättar. En reningsverksanläggning från oss är ett driftsäkert, ekonomiskt och miljövänligt alternativ. Vi arbetar hårt för att släppa ut renare processvatten från fordonstvättar och industrier, vilket bidrar till en mer hållbar framtid.

Kundsupport och service

Våra vattenreningssystem använder den senaste tekniken inom vattenrening, såsom omvänd osmos och UV-desinfektion, för att säkerställa högkvalitativt vatten för både fordonstvättar och industriella processer.