Tvättanläggningar för specialfordon

Revatec har konstruerat och levererat ett stort antal tvättanläggningar för specialfordon.

Revatec är en ledande leverantör av tvättanläggningar för specialfordon. Vi har konstruerat och levererat ett stort antal tvättanläggningar för fordon som kräver unika lösningar. Detta inkluderar containertvättar, gruvfordonstvättar, stridsvagnstvättar, hjullastartvättar, dumpertvättar och många fler.

Vår teknik är baserad på högtryckstvätt, vilket gör att vi kan tvätta även de mest oregelbundna ytorna på ett optimalt sätt. Vi har också möjlighet att läsa av fordonet och anpassa tvätten efter dess specifika behov.

Specialfordonstvätt / avisningsmaskin tvätt av hjullastare med snöslunga F21 Försvarsmakten
Specialfordonstvätt / avisningsmaskin tvätt av PSB med plog F21 Försvarsmakten

tvättanläggningar för alla sorters fordon

Vi är stolta över vår förmåga att skapa speciallösningar för många olika typer av fordon och vi arbetar ständigt för att utveckla vår teknik och produkter. Vår mål är att erbjuda kunden den bästa lösningen för deras fordonstvättar.

Vårt team består av erfarna ingenjörer och tekniker som arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att skapa den bästa lösningen för deras specifika behov. Vi är också mycket lyhörda för våra kunders önskemål och förslag, och ser alltid till att inkludera dem i vår utveckling och förbättring av våra produkter.

Så om du söker en pålitlig och anpassningsbar tvättanläggning för dina specialfordon, tveka inte att kontakta oss på Revatec. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla dina fordon i toppskick!