Tågtvätt

Våra tågtvättar är hållbara och ger perfekta rengöringsresultat.

Revatec är en ledande leverantör av avancerade tågtvättlösningar för att hålla tågen i toppskick. Vi erbjuder ett flertal olika alternativ för utvändig tvätt av tåg inklusive manuella, automatiska och robotdrivna tågtvättar. Våra tågtvättlösningar är driftsäkra och håller hög kvalitet, och erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att hålla tågen i toppskick.

Tågtvätt är en viktig del av underhållet för tåg- och spårfordon. Revatec är marknadsledande i Sverige inom tågtvätt och erbjuder driftsäkra och projektanpassade tågtvättar med 30 års erfarenhet. Kontakta oss idag för att diskutera dina tågtvättbehov.

Tågtvätt Tunnelbanetvätt C5400 Norsborg
Tågtvätt och klottersanering Kärråkra tvätt av öresundståg

Tågtvättar för alla sorters tåg

Att tvätta tåg och andra fordon som går på räls kan verka enkelt, men det kräver en stor mängd erfarenhet och kompetens för att göra det på ett optimalt sätt. Revatec är marknadsledande i Sverige inom tågtvätt, med 30 års erfarenhet av att bygga och leverera driftsäkra tvättanläggningar för tåg- och spårvagnar.

Våra tågtvättar är projektanpassade för att passa de specifika kraven för varje kund och fordonstyp. Vi arbetar nära med kunden för att säkerställa att tvättanläggningen är optimalt utformad för att möta deras specifika behov.

Vilken typ av tågtvättmaskin som ska användas och hur tvättanläggningen ska planeras är helt beroende på det specifika projektet. Detta inkluderar fordonstyper, ytor som ska tvättas, säkerhetskrav, plats för tvätten, och andra faktorer.

Revatec har den kompetens och kapacitet som krävs för att skräddarsy och leverera tvättanläggningar för tåg och spårvagnar till ett kostnadseffektivt pris.