MARKNADSLEDANDE PÅ FORDONSTVÄTTAR OCH VATTENRENING

Nyheter

F21 Luleå – 2021

Vi har återigen fått möjligheten till att installera en tvätt och avisningsanläggning. Denna gång till Fortifikationsverket på F21 Luleå.

Det är en avancerad takhängd specialmaskin för att kunna tvätta och avisa JAS plan, helikoptrar, terrängfordon samt övriga räddningsfordon. Anläggningen slutbesiktigades lagom till midsommar 2021 och vi hoppas att den uppfyller och överträffar deras högt ställda krav.

 

datum:  jun 30, 2021 kommentarer:  Kommentarer inaktiverade för F21 Luleå – 2021
av:  a.lilja@revatec.se kategori:  Blog, Tvätt av specialfordon Läs mer

Luleå Räddningsstation – 2021

Vi har byggt fordonstvätt som innebär en komplett tvättanläggning, vattenåtervinning, vattenrening.  Tvättmaskinen är golvgående på räls, manuell tvätt utrustning installeras, komplett slam- och oljeavskiljarsystem och Aqnova EcO3 som är ett renings- och återvinningsverk som levererar ett bra vatten för återvinning

datum:  maj 29, 2021 kommentarer:  Kommentarer inaktiverade för Luleå Räddningsstation – 2021
av:  a.lilja@revatec.se kategori:  Blog, Tvätt av specialfordon Läs mer

Tomteboda Bussdepå – 2021

Är ännu en som vi har glädjen över att få vara delaktiga i. Det är en nybyggnation där vi har fått äran att sätta in tvätt- och reningsanläggning samt våtdammsugare. Våtdammsugarsystemet betjänar tre tvättfiler i tvätthallsdelen. Två reningsverk är installerade för att få bästa resultat när det gäller rening och återvinning ut miljösynpunkt.

datum:  maj 29, 2021 kommentarer:  Kommentarer inaktiverade för Tomteboda Bussdepå – 2021
av:  a.lilja@revatec.se kategori:  Blog, Busstvätt Läs mer

Björknäs Bussdepå – 2021

Björknäs bussdepå driftsatte vi under våren 2021. Det är en om- och nybyggnation av tvätthallar vid Björknäs. Komplett slam- och oljeavskiljarsystem, för att klara hela anläggningens återvinnings- och reningsbehov erfordras två reningsverk. Aqnova EcO3 är ett renings- och återvinningsverk som levererar ett bra vatten för återvinning. Stationär underspol, Christ C5000 som är en centeröverlappande fordonstvättmaskin av hög kvalitet och Christ C1400 är en stationär fordonstvättmaskin av hög kvalitet.

datum:  apr 25, 2021 kommentarer:  Kommentarer inaktiverade för Björknäs Bussdepå – 2021
av:  a.lilja@revatec.se kategori:  Blog, Busstvätt Läs mer

Botkyrka Bussdepå – pågående

Vi fick i uppdrag att bygga om och bygga en ny tvätthall till Botkyrka bussdepå. Vi startade med den befintliga busstvätthallen som fick en provisorisk vattenåtervinning och reningsanläggning så de kunde fortsätta sin drift som vanligt. Så vi kunde starta med nybyggnationen som vi just nu håller på med för fullt. När den står klar så startar jobbet med att upprusta den befintliga hallen med ny utrustning för busstvätt.

datum:  jul 10, 2020 kommentarer:  Kommentarer inaktiverade för Botkyrka Bussdepå – pågående
av:  a.lilja@revatec.se kategori:  Blog, Busstvätt Läs mer

Alkärrshallen Spårvagnsdepå – 2020

Alkärrshallens spårvagnsdepå är klar för att sättas i drift. Det är en ombyggnation av en tvätt och reningsanläggning. Vi har installerat en fronttvättmaskin Christ C7000 som består av en rörlig tvättportal. Den löper längs hallen på ett skensystem. Samt ett reningsverk.

datum:  maj 22, 2020 kommentarer:  Kommentarer inaktiverade för Alkärrshallen Spårvagnsdepå – 2020
av:  a.lilja@revatec.se kategori:  Blog, Tågtvätt Läs mer

Lund Spårvagnsdepå – 2020

Blev klar under våren. Där har vi installerat en tvättmaskin Christ C5000 som är en 3-borstars stationär tvättmaskin för stillastående tåg. En maskinmonterad torkanläggning som blåser av fordonets sidor med hjälp av 4 st högeffektiva torkfläktar. Komplett slam- och oljeavskiljarsystem samt Aqnova EcO3 som är ett renings- och återvinningsverk som levererar ett bra vatten för återvinning. I och med den kraftiga syresättningen och ozoninjiceringen reduceras oljor och tvättmedel kraftigt.

datum:  maj 14, 2020 kommentarer:  Kommentarer inaktiverade för Lund Spårvagnsdepå – 2020
av:  a.lilja@revatec.se kategori:  Blog, Tågtvätt Läs mer
Translate »